PROGRAMSKA RJEŠENJA

O NAMA

KONTAKT

Odaberite programski paket za Vaše poslovanje

Oslobodite se granica poslovanja uz rad u oblaku

BBM programsko rješenje za udaljeni rad (u oblaku) je najbolji način na koji možete nesmetano raditi u bilo kojem dijelu svijeta, jedini uvjet je internetska povezanost.


Nudimo Vam paket programa koji se nalaze na udaljenom serveru. Tim stručnjaka odrađuje sve potrebne pripreme za rad. Vi morate imati samo računalo s kojega želite raditi i internetsku vezu.


Serveri visokih performansi koji koriste najsuvremenije tehnologije za udaljeni rad podižu produktivnost aplikacija na najvišu razinu.


Podaci koji se nalaze na serveru nisu bili nikada sigurniji. Najsuvremenije tehnologije zaštite i spremanja podataka koriste se kako bismo zaštitili Vaše poslovanje. Tim stručnjaka svakodnevno brine za Vas.


Centralizirajte svoje poslovne podatke na jedno mjesto i pristupajte im bez ikakvih ograničenja.Integracije BBM poslovnog sustava sa vanjskim programskim rješenjima

Poduzeće BBM d.o.o. osnovano je 1990. godine 100% privatnim kapitalom. Od svog osnivanja, poduzeće se prvenstveno bavi izradom programskih rješenja za različite segmente poslovanja, te pružanjem kompletnih usluga u informatizaciji manjih i srednjih poduzeća.

Trenutačno su BBM programska rješenja implementirana u više od 700 manjih, srednjih poduzeća i obrta.

Od 1996. godine poduzeće BBM pokreće projekt prvog privatnog internet poslužitelja u Hrvatskoj, te 1997. godine započinje sa probnim radom kao Globalnet (www.globalnet.hr).

Početkom 1997. godine poduzeće BBM počinje razvijati multimedijalne programske aplikacije u projektu za automatizaciju i računalnu podršku poslovanja radio postaja. Projekt se realizira naprednim programskim Microsoft alatima u Windows okruženju. 

Prva verzija testirana je puštena u 24 satni dnevni rad na Obiteljskom radiju krajem ljeta 1997. godine. Od tada se program kontinuirano unapređuje, poglavito se rade poboljšanja do kojih se dolazi iz praktičnih iskustava osoba koje rade na njemu. Trenutačno je program instaliran na više od 30 radio stanica u Hrvatskoj i BiH, a započelo se i plasmanom na zapadno tržište pod nazivom Fireplay ( www.fireplay.hr).

Od 1999. godine poduzeće BBM, u suradnji sa poduzećem Croatia Records, pokreće projekt izrade CD-a i drugih nosača zvuka po želji kupca.

Razvijena je programska podrška i odgovarajuća oprema kako bi se cjelokupna arhiva Croatia Records-a (više od 10.000,00 naslova) prebacila u digitalni format i bila dostupna na računalima. Time je dobiven jedinstveni sistem koji sadržava više od 10.000,00 naslova dostupnih u digitalnom formatu. Sredinom 1999. godine starta i komercijalna prodaja u dućanima Croatia Records-a.

1999. godine u suradnji sa poduzećem M SAN, pokreće se projekt izrade Windows programskog rješenja baziranog na Microsoft tehnologiji, projekt je nazvan Omega Software (www.omega-software.hr).  

Od 2004. godine BBM d.o.o. posluje u vlastitom poslovnom prostoru na lokaciji Oreškovićeva 25, 10010 Zagreb.

2008. razvijeni su novi BBM poslovni moduli za cjelovito poslovanje, bazirani na najnovijim tehnologijama, te započinje implementacija novog programskog rješenja. Cijelim putem razvoja pratimo najsuvremenije tehnologije kako bismo našim strankama omogučili što bolje iskustvo i sigurnost u radu.

Danas se i dalje razvijamo, svakodnevno radimo na novim programskim rješenjima kako bismo zadovoljili trenutne i buduće stranke.


BBM d.o.o.

Poduzeće za informatičke usluge

Oreškovićeva 25, 10010 Zagreb, Hrvatska


OIB: 50406068557

MB:  3539334


Poduzeće je u upisano na trgovačkom sudu u Zagrebu

MBS 080255446

Temeljni kapital 4.037.600,00 uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: Ivan Matić i Tomislav Brozić

Centrala:

Telefon: 

Kućni broj:

+385 1 6651 830

1 - tehnička podrška

2 - konzultacije

3 - računovodstvo


Copyright © 2017 sva prava pridržana                    BBM d.o.o., Oreškovićeva 25, 10010 Zagreb

Dizajn i izrada BBM d.o.o.

BBM programski paketi pokrivaju cjelokupno poslovanje. 


U programskom modulu robno materijalnog poslovanja, obuhvaćeni su svi elementi za 

poslovanje veleprodaje, maloprodaje, proizvodnje, skladišta.


Financijski paket modula obuhvaća glavnu knjigu, knjigu ulaznih i izlaznih računa, blagajnu i kamate, obračun plaća i osnovna sredstva.


Svi programski moduli su povezani, te tako čine jednu savršenu cjelinu za Vaše poslovanje.


Svaki modul može biti zaseban i može funkcionirati samostalno. Mogućnosti sinkronizacija, exporta i importa podataka uvelike olakšava komunikaciju i razmjenu podataka sa ostalim proizvođačima programa, webshop programima ili što je već potrebno kako bi Vaše poslovanje

funkcioniralo besprijekorno.


Brzina rada svakog modula podiže Vaše poslovanje na novu razinu. 

Mogućnosti pretraživanja artikala, klijenata, dokumenata i svega što je vezano za Vaše poslovanje, podiže produktivnost u Vašem radu.


Nakon implementacije naših modula, korisnik ima sve elemete i mogućnosti koje program pruža, nakon što prođete obuku od našeg stručnog tima Vi ste spremni za rad.  Programski moduli koji svojom stabilnošću i brzinom

doprinose većoj produktivnosti u poslovanju.

Temeljiti izvještaji i informacije o Vašem 

poslovanju uvelike pomažu u 

produktivnosti.

Budite uvijek povezani sa svojim poslovanjem

odaberite način rada putem oblaka.

Putem internetske veze možete

biti u toku bez obzira na

lokaciju.

BBM programski moduli ne ovise o tehnologijama

trećih strana, već funkcioniraju kako samostalne

 aplikacije. Takav način rada aplikacija

uvelike smanjuje troškove

implementacije.